De ruimte

Een tiny house met twee heerlijke boxspring bedden. Met een vast trapje gaat u 3 treden naar beneden naar het lager gelegen deel waar de bedden staan . Daar vindt u ook een televisie, een wekker en een open kast om uw kleren of andere spullen in op te bergen. Het plafond is erg hoog waardoor het huisje niet zo klein aanvoelt.

Er staat ook een koelkast met vriesvakje en een magnetron. Tevens is er een eenpits inductiekookplaat en er staan 2 pannen bij om te gebruiken. Het huisje heeft vloerverwarming en eigen sanitair: wc en douche. Op de verdieping vindt u een tafeltje en 2 stoelen een koffiezetapparaat (senseo)en een waterkoker. Er is gratis koffie en thee om de eerste dagen door te komen en meestal ook nog zelfgebakken koekjes. Het is klein maar knus! Wij hebben ook een BBQ om (gratis) te gebruiken. Ook kunt u fietsen bij ons huren voor €5,- per dag per fiets, graag dit vooraf aanvragen dan zetten wij die voor je klaar.

Andere dingen waar je op moet letten

In de grote schuur er naast hebben mensen met een beperking dagbesteding. Ze bakken er lekkere koekjes die er misschien ook wel zijn in het huisje. Verder helpen een aantal cliënten mee om de huisjes schoon te maken.